Danes vam pošiljam še družbo.

Zadnji izdelek, ki ste mi ga pošiljali pri družbi, je bila preglednica, ki je bila dobra priložnost, da ste ponovili značilnosti vse slovenskih pokrajin in jih med seboj primerjali. Preglednico ste oddali vsi učenci, razen dveh.

Predvsem bi pa rada izpostavila, da so izdelki, ki mi jih pošiljate zelo različni. Nekateri so takšni, da bi jih najraje v kakšno izložbo prilepila na ogled, ker so res estetsko, lično, natančno narejeni. Vsak delček razodeva trud. Nekateri pa so takšni, da izražajo eno veliko hitrost pri izdelavi, nenatančnost…V smislu, naredim, samo, da je. Nečitljivo, nenatančno, nakracano. To ni način dela, ki veliko obeta.

 

 

 


V torek ste v google obrazcih reševali Preverjanje znanja o naravnih enota Slovenije. 

5 učencev bi pisalo odlično (79-71 točk)

5 učencev bi pisalo prav dobro (70-63)

10 učencev bi pisalo dobro (62-51)

2 učenca bi pisala zadostno (50-40)

2 učenca bi pisala nezadostno (39-0)

3 učenci testa sploh niso reševali.


Pred nami so počitinice, po počitnicah pa sledi novo delo, ki bo tudi ocenjeno: v obliki miselnega vzorca oz. preglednice. Natančna navodila boste dobili po počitnicah.

Za vajo in utrjevanje snovi  je pripravljen delovni list. Če lahko natisnete liste, rešite in prilepite v zvezek. Če tiskati ne morete, si naloge preprosto prepišite v zvezek in rešite.

DRU-PONAVLJAMO PRED OCENJEVANJEM

Predvsem delajte na tem, da boste znali primerjati naravne enote med seboj (glede na relief, lego, gospodarske dejavnosti, druge značilnosti, …..)

List morate rešiti do torka, 5.5., ko bomo naloge pregledali in takrat boste tudi dobili navodila za ocenjevanje. Naloge mi ni potrebno oddat.


Vsem želim lepe in sproščujoče počitnice, čim več bodite zunaj na zraku, pojdite na sprehode, kolesarite. Počitnice naj bodo predvsem namenjene temu, da se odpočijete in pripravite na zadnji del šolskega leta.

(Visited 176 times, 1 visits today)