Hi, Everyone!! I hope you had a great Easter holiday, even though you spent it at home. There are only two more weeks until the 1st May holidays, so we have to get as much work done as possible.

Učenci, do danes mi je samo 7 učencev vrnilo DL (liveworksheets). Čakam jih še devet.

Rešitve iz prejšnjega tedna ste vsi pregledali razen dveh. Morate vedeti, da tisto, kar se obravnava preko interneta, ne bom ponovno razlagala, ko pridemo nazaj v šolo. Zato, vas prosim, da če imate vprašanja v zvezi z vsebino, ki je obravnavana preko interneta, da mi sporočite, tudi na mojo e-pošto lahko, in vam bom skušala vse ponovno razložiti.

1.

Tokrat bomo obravnavali zelo enostavno snov, ki se nahaja v učbeniku str 61 # 3. Priložila sem PPT. Prosim, če ga v celoti prepišete v exercise notebook in ga dobro in z razumevanjem preberete in preučite.

Vaje za utrjevanje, navedene v PPTu, naredite v exercise notebook.

WILL, PROBABLY or MIGHT

2.

Večkrat sem vam že omenila, da je v angleščini veliko sestavljenih besed. V učbeniku jih je nekaj na strani 63 # 3A – zapišite jih v glossary in dodajte slovenski pomen. Dodajte tudi tiste v učbeniku na str 124 (Compounds words)

3.

Jutri (torek) popoldne ob 14:00 bomo skupaj pregledali nekaj teh vaj, zato jih naredite čim več že dopoldne. Upam, da se bo večina vas udeležila učne ure, ker vam bom bolj podrobno razložila, kako nameravam izpeljati vaš ustni nastop.

Lp.MB.

(Visited 95 times, 1 visits today)