Pozdravljeni učenci 5.a!

Ste že ustvarjalni? Bliža se velika noč in venček bo zagotovo lepo okrasil vaš dom.

Komaj čakam, da vidim vaše izdelke. Ko boste zaključili z venčkom, ga fotografirajte in pošljite.


Danes vam pošiljam posebno obvestilo:

V petek se bom z vsakim učencem posebej srečala v videokonferenčnem sistemu Jitsi Meet. Vse skupaj poteka zelo preprosto.

Kako bo to izgledalo, si oglejte v spodnjem kratkem filmčku:

https://video.arnes.si/portal/asset.zul;arnesvideo=EE08FA86C4058F63475C4731C3AF349F?id=ncWMiMECeSINWMkPM2nxJTuV

V vaš easistent ali na nek drug elektronski naslov vam bom v sporočilu poslala povezavo, na katero boste kliknili ob času, ki vam ga bom določila. Če kdo želi, da mu pošljem sporočilo na gmail od staršev, naj mi to javi.

Bodite pozorni na sporočilce, ki ga boste jutri dobili v eAsistenta. V njem boste dobili link in tudi čas srečanja. Za videokonferenco potrebujete računalnik in internet.

Lahko pa dostopate tudi prek telefona. V tem primeru si je prej potrebno naložit aplikacijo Jitsi Meet, ki jo dobite v Google Play.

Prek računalnika je vseeno boljše, saj ima računalnik večji ekran in bomo lažje pregledali vaše dosedanje oddane naloge in se pogovorili o vašem dosedanjem delu.

V petek  se bomo spoznavali s tem načinom dela, v nadaljevanju pa se bomo na tak način večkrat v živo učili novih snovi.

Ker bomo v petek delali individualno, bomo začeli že zgodaj, od 8.30 naprej, po vrstnem redu, na 10 min en učenec.  Jan, ti boš prvi.

 

 

 

 

(Visited 178 times, 1 visits today)