Pozdravljeni učenci 5.a!

Upam, da ste preživeli lep vikend.

Začenjamo že s 4. tednom pouka na daljavo. Nekateri učenci ste se zelo dobro navadili na nov sistem in ste tudi razumeli navodila, ki sem vam jih dala. Rečeno je bilo, da se morate vsak dan na nek način javit in povedat, kako vam je šlo. Na tem mestu bom pohvalila naslednje učence, ki so se tega držali in se vsak dan javili: JAN, JAKOB, NEŽA, LINA, NEJC, BELMA, TIA, IVANA, URŠKA, KAJA, OSKAR, ŽANA, ALJAŽ IN LEA.  Torej je le 14 učencev razumelo navodila in jih upoštevalo. Skrbi me, kako bo z ocenjevanjem, ko bomo z njim pričeli. Skrbi me, ker očitno še vedno niste razumeli, da je to pouk, vendar na drugačen način.

Ali lahko rečem, da sem tudi malo žalostna? Ja.

V prejšnjem tednu je bila vaša naloga tudi, da mi oddate 2 likovni nalogi. Tudi to je del obveznega pouka. Obe nalogi so oddali: Jan, Jakob, Anđela, Neža, Lina, Barbara, Tia, Ivana, Jaka, Urška, Oskar, Žana, Aljaž, Lea, Elmin. Ste opazili? Podobna imena kot zgoraj.

Oddaja Kahoot kvizov: 3 učenci niso rešili niti enega kviza. Žal.

Rezultate kvizov dobite v naslednjih dneh.

V tem tednu bom poklicala starše vseh učencev, ki ne izpoljnjujejo nalog.


Sedaj pa DRUŽBA. Danes bomo pri družbi ponovili vse o obsredozemskem svetu.

Naredila sem 2 videa. Dostopna sta na mojem Youtube kanalu, ki sem ga ustvarila za namen poučevanja na daljavo. Pošiljam vam povezavo, kjer si ju oglejte in pozorno poslušajte.

https://youtu.be/KMNneao1aBw

https://youtu.be/vAyVTkKiq2E


Vaša naloga je, da po poslušanju v zvezek od družbe čez 2 strani naredite miselni vzorec, v katerem boste zajeli vse pomembne podatke o obsredozemskem svetu. Pomagate si lahko z vsem možnim gradivom, ki ga imate na voljo. Tudi video posnetka sta vam lahko v veliko pomoč.

Miselni vzorec morate obvezno oddat do torka, 7.4.2020, do 12.00.

Miselni vzorec naj bo opremljen tudi s slikovnim gradivom, ki ga sami narišete.

Slikajte ga s fotoaparatom in mi ga pošljite (lahko na gmail, lahko v kanal, lahko kot sporočilo v easistenta).


V torek sledi PREVERJANJE ZNANJA. Reševali ga boste v GOOGLE OBRAZCIH. Poslala vam bom povezavo in že boste lahko reševali preverjanje.

Počasi se pripravljamo na ocenjevanja znanja.

(Visited 252 times, 1 visits today)