Pozdravljeni učenci, upam, da ste vsi zdravi.

Nekateri ste me že preko kanala spraševali ali bomo tudi pri GOS kaj delali. Bomo in sicer vsaka skupna svoje. Malo se bomo učili, kaj skuhali, pa se zopet dobimo v šoli.

Za začetek bi spomnila vse tiste, ki so iz moje skupine in ki niso bili še vprašani, da ponovijo snov po vprašanjih, ki so jih dobili v šoli. Ko pridemo, bom vprašala še vas. Vprašanja ponovno prilagam.

PRILOGA: GOS 6 VPRAŠANJA ZA UČENJE-ustno spraševanje

Pošiljam vam PP-ALI MI HRANA LAHKO ŠKODUJE?  PP za učence-ALI MI HRANA LAHKO ŠKODUJE

Počasi si ga preberite in poglejte vse filmčke, ki so dodani. Nato si v učbeniku, str. 64-66 preberete novo snov. Nato rešite naloge v DZ, str. 29 (43., 44., in 45. nal.).

V VEDNOST: Jutri (26.3., četrtek) bo na IZODROMU del oddaje na temo: UPORABNE GOSPODINJSKE VEŠČINE. Oglejte si ga in mi sporočite svoje mnenje (zelo zanimivo, uporabno, nisem vedel, že delam, ….m mislim , da bi bilo….)

Na zadnjih straneh DZ imate veliko dobrih receptov za pripravo jedi. Svetujem vam, da pripravite kakšno, jed, jo fotografirate in mi pošljete (če lahko). Bom vesela, četudi ne bom imela možnosti pokušanja.

KER NE MOREMO KUHATI V ŠOLI, PA BOSTE KAJ SKUHALI DOMA. TOKRAT BODO TVOJI STARŠI UČITELJI, KI TE BODO OCENILI. PRILAGAM OCENJEVALNI LIST. VESELO NA DELO. KO PA SE VIDIMO V ŠOLI, MI GA BOSTE POKAZALI. KOMAJ ČAKAM, DA BOM VIDELA, KAJ STE SKUHALI SVOJIM DOMAČIM.

LISTA-PRIPRAVA OBROKOV

To nalogo imate do drugega tedna, ko se zopet dobimo na spletu.

Bodite zdravi, učiteljica Nadja

(Visited 123 times, 1 visits today)