Pozdravljeni.

Tokrat vam pošiljam povezavo do posnetka, v katerem je prikazano delo z Oblakom 365. Do Oblaka 365 dostopate z AAI računom. Preko Oblaka 365 lahko dostopate do osnovnih programov v zbirki Office (Excela-a, PowerPoint-a, OneNote-a in Word-a) z vseh naprav (računalnika, mobilnega telefona, tablice itd.). Dokumenti se shranjujejo v OneDrive, do njih pa lahko dostopate s katerekoli že prej omenjene naprave.

Povezava do posnetka (začnite gledati pri 00:35): https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=K1b6WWpUwLdQW5eTTCf33uwx

Namesto Word-a (kot v posnetku) izberite Office PowerPoint. Ko se vam program odpre, izberite Nova prazna predstavitev in ustvarite svoj dokument. Naredite naslovnico in dodajte vsaj še eno prosojnico. Strnite svoje misli, ideje, želje, predloge za delo ali kaj drugega v kratko PowerPoint predstavitev. Pomagate si lahko s posnetkom na spodnji povezavi (na koncu posnetka je prikazano shranjevanje diaprojekcije, ki pa velja za namizne aplikacije PowerPoint-a, v Oblaku 365 se projekcija shranjuje samodejno) https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=eWOYPVORIOPnPlbGa7G5oFjU

Svoj dokument prenesite kot datoteko PDF. To naredite tako, da kliknete na Datoteka (v zgornjem levem kotu), izberete Prenesi kot ter Prenesi kot PDF. PDF datoteko, ki ste jo prenesli na svojo napravo, mi pošljite (v sporočilu preko eAsistenta) do ponedeljka, 7.12.2020.

Za vprašanja sem dosegljiva preko našega kanala ali sporočil.

Prijetno raziskovanje.

Ida

(Visited 55 times, 1 visits today)