Pozdravljeni,

že kar nekaj časa je minilo odkar smo se zadnjič srečali v šoli. Tudi Gibam se bomo lahko izvajali na daljavo, seveda z vašo pomočjo in malo drugače. Sestavljal vam bom različne naloge za kratek čas. Še vedno je najboljše gibanje zunaj na svežem zraku, ne bo pa nič narobe, če boste aktivni tudi doma, še posebaj kadar je vreme bolj muhasto. Vse skupaj je popolnoma neobvezujoče, za tistega kdor želi.

Za ta teden sem vam pripravil en izziv in sicer poligon. Iz pripomočkov, ki jih najdeš doma lahko izdelaš zanimiv poligon, lahko uporabiš stvari, ki jih dobiš doma ali zunaj. Vsi, ki se boste lotili izdelave, morate o uporabi pripomočkov za dovoljenje najprej vprašati starše, da ne bi kdo komu kaj poškodoval. Ko boste poligon postavili, se najprej dobro ogrejte s kompleksom gimnastičnih vaj za ogrevanje. Potem lahko poligon izvedete, izmerite koliko časa ste zanj potrebovali in mogoče izzovete koga od staršev ali brata, sestro na dvoboj.

Če boste naredili kakšen zanimiv videoposnetek ali sliko mi ga lahko pošljete prek sporočil v e-asistentu. V primeru, da želite samo deliti svoje doživljanje ob poligonu mi tudi lahko javite preko e-asistenta.

Obilo sreče pri postavljanju in izvedbi poligona!

Jure

(Visited 27 times, 1 visits today)