Pozdravljeni vsi skupaj. Sedaj, ko ste že v drugih počitnicah lahko stvari postanejo malo dolgočasne. Zato sem za tiste, ki se radi gibate ali za tiste, ki bi radi samo preverili svojo telesno pripravljenost izziv, ki sem ga včeraj tudi sam opravil. Najprej sem del poti prekolesaril, drugi pa prehodil. Da pa vse ne bo tako enostavno, boste tisti, ki želite sodelovati, morali najprej ugotoviti, kam sem odšel. Dal vam bom nekaj namigov, da bo stvar lažja. Ko bo prvi ugotovil končni cilj vam bom poslal nadaljna navodila. Ves izziv bom točkoval po sledečem točkovniku:

  • 100 točk (tisti, ki prvi ugotovi končni cilj)
  • 500 točk (tisti, ki ga prvi v celoti ponovi)
  • 400 točk (tisti, ki ga v celoti ponovi)
  • 300 točk (tisti, ki ga ponovi samo z eno disciplino ali samo s kolesom ali samo peš)
  • 300 bonus točk (tisti, ki izboljša moj čas. Za nekatere ne bi smelo biti pretežko, saj sem pohod opravil s triletno hčerko, ki je ves čas sama hodila 🙂 ).

Namigi:

Slike si sledijo od začetka poti do konca po tem vrstnem redu kot so. Moj kolesarski čas je bil 40 minut, pohodniški pa 36 minut. Izziv poteka samo navzgor in ne navzdol, da ne bi prišlo do kakšnega divjanja. Celoten izziv je potrebno opraviti varno, se pravi: na kolesu obvezna čelada, hitrost prilagajajte svojim sposobnostim, potrebna je primerna športna oprema, prej se o vsem dogovorite s starši (izziv lahko izvedete skupaj z njimi) in seveda na vrhu uživajte v razgledu! Še to, kolesarski del lahko opravljate samo tisti, ki imate opravljen kolesarski izpit, oz. v spremstvu polnoletne osebe.

Tisti, ki mislite, da veste kje je končni cilj mi to sporočite prek sporočil v komunikaciji v e-asistentu. Takoj, ko bo nekdo uganil končni cilj pošljem nova navodila. V primeru, da do 4. 11. 2020 do 12:00 nihče ne ugotovi, vam dam dodatni namig. Izziv bo potekal do nedelje 8. 11. 2020. Na koncu bom objavil tudi lestvico samo z imeni in razredom, ki ga posameznik obiskuje zaradi varstva podatkov. Izziv je namenjen predvsem učencem od 4. – 9. razreda.

Srečno in se tipkamo kmalu 🙂

Jure

(Visited 87 times, 1 visits today)