Pozdravljeni. Jutrišnja učna ura bo naša zadnja na internetu pred ponovnim prihodom v šolo. Na splošno gledano sem bila kar zadovoljna z vašim delom na Zoomu. Nekateri ste zelo dosledno spremljali snov preko spletne strani, drugi, žal, malo manj. Vsak je odgovoren zase in ve katere so njegove prioritete tako pri učenju kakor tudi pri delu.

Mislim, da nisem bila prezahtevna glede učne snovi oziroma domačih nalog. Rešitve sem redno objavljala, da ste lahko sami pregledovali svoje delo in popravljali svoje napake. Občasno, pa sem tudi zahtevala, da mi določeno nalogo pošljete. Pri tem niste bili vsi dosledni. Zadnja taka naloga je bila iz prejšnjega tedna. Preberite navodilo:

Now it’s your turn to write an invitation. I want you to write a formal one and an informal one on an A4 paper and send it to me via Kanal 9.A/B or privately by Sunday, 17th May.

Do danes sem dobila šest vabil in sicer od MIE, NIKE, LANE, NEJCA, PATRIKA in KRISTJANA. Čeprav sem zahtevala dve, sem zadovoljna, da ste mi poslali vsaj enega. Če mi do jutrišnje zoomove ure ostali učenci ne boste poslali vabila, bo zabeležena 1 v mali redovalnici. Kot sem že rekla, ocene niso še zaključene. Delati je treba do konca pouka. Če tako lahke naloge ne zmorete narediti, kaj boste delali v srednji šoli naslednje leto??

———————————————————–

Ker večini delajo časi velike težave, sem se odločila, da bomo vsako uro začeli s  kakšno vajo z mešanimi časi, da ne pozabimo vse kar znamo.

TENSES TEST

Tokrat pa še malo utrjevanja za nazaj.

Naredite: TBp. 77 # 3 // WBp.54 # 1, 2, 3 / p. 55 # 2

———————————————————–

DODATNO:

Naslednjo uro se vidimo v šoli in sicer, če ne bo prišlo do sprememb, v četrtek. Do takrat boste izbrali enega odgovora na vabila med A in C, ki smo jih že predelali v učb.str 77, in se ga boste naučili na pamet. Pri uri bo vsak od vas dobil eno vabilo na katerega boste morali odgovoriti odklonilno. Naučiti se morate enega na pamet, da boste imeli nekaj oprijemljivega v glavi, in s tem boste tudi lažje svojega napisali oziroma sestavili.

Jutri imata govorni nastop NEJC in SANDRA ob 10:00. Zoomova učna ura pa bo ob 14:00.

Nasvidenje jutri. Lp.

MB.

(Visited 61 times, 1 visits today)