Dobro jutro,

začenja se 6. teden pouka na daljavo. Smo že sredi decembra in kmalu bodo prazniki, tisti najlepši v celem letu. Ali ste si že namestili praznične lučke?

Danes imamo na urniku:

MAT, SLJ, TJA,LUM.

Zoom bomo imeli ob 11.00.

1. Pregledali bomo naloge, ki ste jih reševali za kulturni dan. Zato si za Zoom najprej pripravite zvezke od književnosti.

2. Na Zoom-u bomo uvedli novo dejavnost, skupno branje, in uvedli še eno samostojno bralno dejavnost. Navodila dobite na Zoom-u.

KAKO JE Z BRANJEM?

UPAM, DA BERETE. NEKATERI UČENCI STE ZELO PRIDNI IN VSAK DAN NAPIŠETE V KANAL BRANJE SVOJE VTISE IN REŠITE ANKETO O BRANJU. TISTI, KI STE POZABILI, SPOMNITE SE, ZAKAJ JE BRANJE POMEMBNO. VSAK DAN JE POTREBNO TRENIRATI, DA BOMO POSTALI DOBRI BRALCI.

DANES preberete lahkonočnice, in sicer zgodbo Deževni kralj, ki jo je napisala Bina Štampe Žmavc. Jutri bo v kanalu Branje tudi nekaj vprašanj o besedilu, tako da preverimo razumevanje prebranega. Na vprašanja morate odogovorit. Danes bom tudi vsem, ki niste redni bralci v sporočilo poslala POZIV, da se branja res vsak dan udeležite. Berite glasno in bodite pozorni na to, da prebirate natančno in z upoštevanjem pravil lepega branja.

https://www.lahkonocnice.si/pravljice/dezevni-kralj

3. Poleg tega bomo še enkrat razložili in ponovili vse o potencah in naredili skupaj nekaj nalog. Do Zoom-a si preglejte rešitve naloge, ki ste jo reševali v petek.

(Visited 723 times, 1 visits today)