Pozdravljeni učenci!

NEKAJ BESED O POUKU NA DALJAVO:

Zopet smo v šoli, samo da tokrat na daljavo. Upam, da nam bo sedaj vsem skupaj lažje, saj imamo že nekaj izkušenj iz spomladanskega obdobja.

Pouk bo potekal vsak dan od ponedeljka do petka. Skušali se bomo držat nekega urnika.

Jutro boste začeli tako kot vedno. Najprej se boste malo pretegnili,

nato boste pojedli dober in zdrav zajtrk,

si umili zobe, si uredili frizuro…

Ne boste pozabili na dobro voljo in seveda veliko delovne vneme.

Pripravili si boste vse potrebno za pouk (učbenike, zvezke, peresnico…). Vklopili boste računalnik in kmalu se bo pričel pouk.

Do 10.00 boste samostojno skušali opraviti čimveč nalog, npr. prebrati snov, narediti izpiske snovi, odgovoriti na vprašanja, rešiti matematične naloge, napisati spis…, ob 10.00 pa bo običajno sledil Zoom, ki ga bomo imeli približno 2 šolski uri. Videokonference bodo namenjene vašim vprašanjem, učenju težjih snovi, utrjevanju znanja in ocenjevanju znanja. Pa seveda bomo tudi malo poklepetali, kajne?

PONEDELJEKTOREKSREDAČETRTEKPETEK
TJASLJTJAMATSLJ
SLJMATGUMDRUMAT
MATDRUNITSLJGOS
LUMŠPOSLJŠPOŠPO

Urnik je samo okviren, lahko pa ga bomo po potrebi tudi spremenili oz. prilagodili. Če boste pridni, boste s poukom zaključili najkasneje ob taki uri, kot bi bili v šoli.

Jaz, pa tudi učiteljici TJA in GUM vam bomo na voljo za pomoč, seveda pa je potrebno za pomoč ali dodatno pojasnilo oz. razlago čimprej vprašat. Za to pa imamo svoje kanale ali pa sporočila, ki jih bomo čimveč uporabljali.

VSAK DAN BODITE POZORNI NA TO, DA BOSTE DOBRO PREBRALI VSA NAVODILA NA SPLETNI STRANI, DOBRO PROUČILI PRIPRAVLJENO GRADIVO, REŠILI VSE NALOGE, NAREDILI IZPISKE V ZVEZKE…SAMO TAKO BO ŠOLANJE NA DALJAVO OBRODILO SADOVE.

NAVODILA ZA POUK BODO OBJAVLJENA EN DAN PREJ, NEKJE MED 17.00 IN 19.00. TUDI DANES BO TAKO.

SKUPAJ S STARŠI BOSTE TAKO LAHKO VSAK DAN POGLEDALI, KAKŠNE NALOGE VAS ČAKAJO NASLEDNJI DAN, KO PA BO NA VRSTI VIDEOKONFERENCA, SE BOMO POGOVORILI O OPRAVLJENEM DELU, PREGLEDALI NEKATERE NALOGE IN SE SEVEDA UČILI NOVIH, TEŽJIH SNOVI. POVEZAVO ZA VIDEOKONFERENCO BOM VEDNO POSLALA V NAŠ SKUPNI KANAL.

JAZ KOMAJ ČAKAM, DA SE VIDIMO. PA VI?

(Visited 139 times, 1 visits today)