Pozdravljeni,

jutri se vidimo v šoli.

Obvestilo, kako bo vse potekalo, je tudi na spletni strani šole:

Za učence 4. in 5. razreda
1. V šolo vstopajo le zdravi učenci, kar starši potrdite s podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, ki jo učenci prvi dan oddajo dežurnemu učitelju pri vhodu.
2. Učenci bodo vstopali v šolo in izstopali iz nje skozi vhod v staro avlo.
3. Pri vhodu se učenci preobujejo in obutev/oblačila odložijo pred matično učilnico.
4. Pouk bo potekal po običajnem urniku z nekaterimi prilagoditvami, s katerimi bodo učence seznanili razredniki, za prvi dan pouka pa naj prinesejo s seboj  šolske potrebščine glede na veljavni urnik.

Velja za vse:
1. Med šolskimi odmori, vključno s šolsko malico, učenci ne bodo zapuščali učilnic, razen za sanitarije.
2. Izvajanje športa bo na zunanjih površinah, zato naj imajo učenci v dneh, ko je le-ta na urniku, udobna/športna oblačila.
3. Prostori se bodo veliko zračili, zato naj imajo učenci s seboj dodatna oblačila. Priporočamo pa tudi stekleničko z vodo.
4. Šolska prehrana bo organizirana, kot je bilo običajno pred zaprtjem šole.  Odjave in prijave šolske prehrane bodo potekale na ustaljen način, to je preko spletnega obrazca. Kosilo bo potekalo po  določenem razporedu, saj tudi za jedilnico velja omejitev števila mest (učenci 5. razreda odhajate na kosilo ob 13.00).
5. Šolski prevoz bo organiziran  po običajnem voznem redu (oba odvoza), Tudi na avtobusu morajo učenci upoštevati higienska priporočila in navodila voznika.
6. Vhoda v šolo ostajata zaprta. Za nujne primere lahko pokličite na telefonsko številko 05 757 04 80; v času podaljšanega bivanja pa na telefonske številke, objavljene na vhodnih vratih.

 

(Visited 72 times, 1 visits today)