Pozdravljeni učenci! Za današnjo ponedeljkovo uro, me je vaša učiteljica, Kim, prosila, če bi vam jaz dala nalogo, ker je danes odsotna. Vidim, da lepo delate, tako, da ne bi smelo to povzročiti prevelikih težav.

Danes boste malce utrjevali znanje. V učbeniku na strani 60 si oglejte # 1. Pri vsaki sliki je ura. V zvezek boste te ure narisali in zraven vsake z besedami napisali koliko je ura.

Pri # 2 na isti strani, imate dve pismi. Eno je naslovljeno deklici Paoli in eno dečku Pablu. Ugotoviti morate kdo ju je napisal. Pod obema pismama imate možne kandidate: Bonnie, Ben ali Billy. Preberite informacijo o vseh treh, primerjajte jo s podatki v pismih, in našli boste odgovor. Tista oseba, ki ni napisala nobenega od pisem, naj se predstavi. Npr: Hello. I’m ________. I get up at ______….

Za DN pa še tri vaje iz delovnega zvezka, če jih niste še naredili:  DZ str 48 # 1, str 49 # 2 in str 50 # 1.

****Za bistre glavice, pa še ena bralna vaja v učbeniku str 61 ‘Time Zones’. Besedilo najprej preberite. Pri #2 morate dognati, če so izjave TRUE (resnične) ali FALSE (lažne).V zvezek napišite izjave in zraven TRUE ali FALSE. Mogoče bi lahko naslednjo uro kdo od vas znal to razložiti vaši učiteljici oziroma ostalim sošolcem.

To bi bilo zaenkrat vse. Če vse prej končate, se lepo učite, da boste dobili lepe ocene.

Srečno in lep pozdrav. MBobek.

 

(Visited 98 times, 1 visits today)