Hello everyone! Upam, da se tisti, ki morate biti še vprašani, pridno učite, in da se pripravljate na ustno spraševanje. Če še niste, preverite svoje delo iz prejšnjega tedna z rešitvami, ki sem jih objavila 13.05., na kanalu 5.A. Če imate težave priti na Kanal 5.A, mi sporočite, da vam pošljem snov na mail.

Gremo naprej, in sicer v učb str 67. Najprej preberite kako se EMILY in SARAH  predstavita pri #1.

Pri # 2 imate vprašanja za obe deklici (Emily in Sarah). Nanje morate odgovoriti na podlagi prebranih predstavitev pri # 1. To boste naredili v exercise notebook. Za naslov najprej napišite EMILY, prepišite tri vprašanja in nanje odgovorite. Prvi je že narejen. Nato nadaljujte isto naredite še za Saraho.

EMILY:

  1. What time to you get up?  – at quarter past seven.
  2.   
  3.   

SARAH:

# 3 – tukaj boste predstavili VICA tako kot sta bili predstavljeni Emily in Sarah. Pomagajte si z urami na sličicah in besedami v okvirčku.

= Hello! I’m Vic. I go to Egdehill School. 1 ……..

DODATNO:

Besedilo za bralno razumevanje: učb str 61 – preberite besedilo in poskusite narediti vajo pod besedilom v exercise notebook. Stavke prepišite in ugotovite, če so TRUE (resnični) ali FALSE (napačni).

Še enkrat naj spomin, da so jutri na vrsti učenke BARBARA, ZALA in AMELIA in sicer ob 11:30. KAJA in LINA se nam bosta prav tako pridružili ob isti uri.

Lp.MB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 78 times, 1 visits today)