En lep majski pozdrav!

Najprej, NE POZABITE na videokonferenco danes (petek, 8.5.)!

7. A ima ob 12:00, 7. B ob 13:00.

Povabilo na videokonferenco preko Zooma vam pošljem pol ure prej na kanal v E-asistentu. Če bo kdo imel težava, naj mi napiše.

ZGODOVINA:učbeniku si preberite stran od 118 do 119 in si v zvezek prepišite PowerPoint Srednjeveška mesta (1) . Rešite naloge, ki so na zadnjih drsnicah, s pomočjo učbenika. Naloge slikajte in jih pošljite na E-asistent do ponedeljka, 11.5. do 17:00.

Pošiljam vam tudi PowerPoint o ocenjevanju Ocenjevanje 7  in vprašanja po katerih bom spraševala VPRAŠANJA ZA PONAVLJANJE 7. razred. Vse o ocenjevanju vam bom razložila tudi na videokonferenci.

Pošiljam vam tudi seznam z datumi za spraševanje iz zgodovine Seznam vprašanih 7. razred. Poglej si, kdaj imaš datum.

Kriteriji za ustno ocenjevanje bodo taki, kot jih poznate v šoli Kriterij za ustno ocenjevanje.

ETIKA: Pri etiki vam pošiljam navodila za izdelavo seminarske naloge, ki jo bom tudi ocenila. Seminarsko nalogo mi morate oddati do petka, 21.5. Navodila – OCENJEVANJE DRŽAVLJANSKA IN DOMOVINSKA VZGOJA TER ETIKA

Pošiljam vam tudi PowerPoint o ocenjevanju pri DKE OCENJEVANJE 7 DKE in kriterij za ocenjevanje seminarske naloge  KRITERIJ ZA OCENJEVANJE SEMINARSKIH NALOG . Vse o seminarski nalogi vam bom povedala tudi na videokonferenci.

Pošiljam vam tudi rešitve za prejšnjo nalogo pri etiki REŠITVE DKE Slovenija temelji na človekovih pravicah .

Lep dan,

Sara

(Visited 354 times, 1 visits today)