En lep pozdrav!

NUJNO mi vsi, ki mi še niste, pošljite izpolnjeni učni list in odgovore iz prejšnjih tednov.

Za petek, 3.4. najprej v zvezek napišite velik naslov EVROPSKI VISOKI SREDNJI VEK: GOSPODARSKI IN KULTURNI NAPREDEK, začenjamo namreč novo poglavje. Nato si preberite učbenik na straneh 105 in 108 ter prepišite PowerPoint 34.VISOKI IN POZNI SREDNJI VEK v zvezek. Na koncu odgovorite na vprašanja na zadnjih drsnicah s pomočjo učbenika (dobro ga raziščite) . Odgovore in vprašanja zapišite v zvezek. Sliko odgovorov mi čim prej pošljite na E-asistent v kanal.

Za Državljansko in domovinsko vzgojo in Etiko najprej preberite učbenik na straneh 36 – 39 ter prepišite PowerPoint Evropska unija . Na koncu odgovorite na vprašanji na zadnji drsnici. Odgovore in vprašanja zapišite v zvezek. Sliko odgovorov mi čim prej pošljite na E-asistent v kanal.

Pošiljam vam tudi rešitve prejšnjih učnih listov za zgodovino KAJ SE JE NA VZHODNOALPSKEM PROSTORU DOGAJALO V 9 rešitve in KAJ SE JE DOGAJALO OB PRESELJEVANJU NA VZHODNOALPSKEM PROSTORU rešitve ter rešitve odgovorov za Etiko REŠITVE DRŽAVLJANSKA IN DOMOVINSKA VZGOJA TER ETIKA . Preglejte in popravite si odgovore, da se ne boste učili napačnih stvari. Rešitve odprite šele, ko sami rešite vprašanja, tako se boste veliko več naučili in snov tudi bolje razumeli.

** Za radovedne:

Imejte uspešen dan,

Sara

(Visited 347 times, 1 visits today)