En lep pozdrav!

NUJNO mi vsi, ki mi še niste, pošljite izpolnjene učne liste in odgovore iz prejšnjih tednov.

Za torek, 31.3. NAJPREJ preberite učbenik na straneh 112. in 113., nato prepišite PowerPoint Kaj je konec vojne pomenil slovencem in odgovorite na vprašanja na zadnjih drsnicah s pomočjo učbenika. Odgovore in vprašanja zapišite v zvezek. Sliko odgovorov mi čim prej pošljite na E-asistent v kanal.

Pošiljam vam rešitve za prejšnja učna lista KAKŠNO JE BILO ŽIVLJENJE MED VOJNO rešitve , SPOPAD MED SLOVENCI rešitve in rešitve odgovorov iz vprašanj na PowerPointu iz prejšnjega tedna Rešitve vprašanja . Preglejte in popravite si odgovore, da se ne boste učili napačnih stvari. Rešitve odprite šele, ko rešite učne liste, tako se boste veliko več naučili in snov tudi bolje razumeli.

Za ponovitev snovi za spraševanje rešite kviz Slovenci v 20. in 21. stoletju na spletni strani Quizizz, prilagam vam spletno povezavo: https://quizizz.com/admin/quiz/5e70c484df3a1d001b186d16/slovenci-v-20-in-21-stoletju

Za reševanja kviza je potrebna samo registracija, vpišete svoje uporabniško ime in geslo. Kviz lahko nato rešujete sami (zeleni gumb PRACTICE) ali v skupini (vijolčni gumb PLAY LIVE).

Uspešen teden,

Sara

(Visited 225 times, 1 visits today)